Miquel PirisFa uns mesos vaig tenir la sort de veure "Rostoll cremat", la darrera obra de l'autor del fenomen "Acorar", en Toni Gomila. I ho ha tornat a fer: executa una radiografia de Mallorca des de George Sand fins a l'actualitat tant lúcida com inapel·lable.

Sempre que un dogma cau, neix un nou món


"Em declar feminista, però la visibilitat de la dona s’ha de produir en l’ordre pràctic, com deia més amunt: en els llocs de direcció de les empreses, en tasques de la màxima responsabilitat en els departaments on fan feina, en les cúpules dels partits polítics, en l’equiparació de sous per a feines iguals..."Xiscu "Llissa", Pep Serra, Paco Galmés i  l'escriptor Arturo San Agustín 
ECOLOGIA MATEMÀTICA

TERROR 3: Marta AspachsTERROR 2: Gabriel Torres i Malpesa/ Jacqueline Martínez 

TERROR 1/ Yasmin Ferrer Huckson

Capítol 20 (i darrer): El passeig marítim. Referent cultural i turístic.


Capítol 19: El Passeig Marítim. Un espai privilegiat.Capítol 18 :  Cala Agulla. La mirada ecològica.


RAZÓN DE HABLAR
Del Libro Casialgo de Marce López Sirer


Documentació Gabellina i Oriental (44)
 
 

We think too much and feel a little.
Charles Chaplin, The Great Dictator
 
L’amu Antoni Coix no atura ni en temps de pandèmia mundial i, tots noltrus, rebem puntualment instruccions seves per tal de continuar les tasques inacabables de reconstrucció de Capdepera. Per això tots els detalls són importants i són peces d’un engranatge que, vistes una per una, sembla que tenen una importància relativa. Tan relativa que, a vegades, pareix que no en tenen gens, d’importància. Però no és vera: són els nostrus ulls els que sovint no disposen de la sensibilitat suficient per a entendre i traduir al cervell els moviments d’aquestes peces tan petites i, molt menys encara, explicar-se el funcionament de tot el mecanisme i interpretar els missatges que ens envia en forma de tic-tac.EL CORSARI GROG (11)


L’ÚLTIM PIRATA (el de l’arc de sant Martí)

Capítol 17 : Els nostres ecosistemes platja-duna. L'Agulla i Sa Mesquida


Imatge de Marcos Forján

Subcategories