Sobre les promeses electorals del sr Fernández

per BTT


Assumirà el càrrec de cap de l'oposició i assumeix que el càstig electoral no va amb ell.
per BTT


La demanda de dimissió de Rafel Fernández per part de MÉS sembla que no té solució de continuïtat per a l'actual batle en funcions. El poble en va ple. Els resultats han fet moure fitxa a Palma que sembla que també li han demanat la seva retirada. Ha fet mal a molta gent i és molta la gent que la du d'ell i que espera que s'alcin les catifes municipals.Atenció votants!:
El vostre vot anirà en relació a les promeses incomplides....o a les promeses fetes sense saber si es compliran?.
A les rèpliques de l'oposició fructoses, o a la falta d'oposició?.
O estau d'acord amb es paripé polític en general?

GG

foto arxiu Cap Vermell

Fa un any, una setmana abans del Mercat Medieval vaig enviar fotos semblants. Res s'ha fet!... i és l'entrada del poble.

Tot i que el PSOE la presenta com a feta i acabada. Els veïnats indignats.

35 poals als poliesportiu ahir matí (10 de maig de 2023)


"Avui fent una volta pel passeig Marítim he passat pel racó de les Àncores. Per jo és una pena tota sa brutícia que l'envolta. Adjunt quatre fotos".

Queixes sobre les taques d'oli al passeig marítim: "Brut abans d'estar acabat

Fet a facebook de Cap Vermell dia 15 d'abril a la notícia Perquè l'autobús de l'aeroport surt de Cala Bona i no de Cala Rajada.

"Vàrem lluitar molt per aquest servei, ajuntament de Son Servera, Ajuntament de Sant Llorenç, associació hotelera de Cala Millor, i tots junts dins el consorci de turisme. Ho vàrem conseguir. Mos hi vàrem posar abans de que el consorci de transport tregues les pliques. A els/les taxistes segons paraules de la seva presidenta, no els ha afectat. Esper que aviat tengueu aquest servei públic.
Salut".Un amic meu alemany i resident a Cala Rajada em demanà aquestes festes el perquè l'autobús de l'aeroport surt de Cala Bona i no de Cala Rajada.

Voravia del carrer Centre i l'etern forat del carrer sant Andreu Alertau amb aquest pati de jocs!

AS