Temps d'Escolania


En directe dijous 28 de maig
 El confinament ha fet encara més evident la importància biològica d'aquests santuaris naturals
Dissabte 30 a les 18,30h parlarem amb ells en directe

Amb motiu de l'entrada en la FASE 2, alguns serveis municipals s'han reactivats i d'altres han canviat d'horaris i incrementant els serveis al públic. 

"Els objectius del pla de mobilitat 2019 són: que uneixi els nuclis amb més població, que fomenti el transport no contaminant i que, en un mitja termini, canvii la mobilitat del municipi.


Idò resulta que comencen per un carril inútil. Que no compleix cap d’aquests tres objectius. I que evidencien la mala gestió dels nostres doblers que està fent el consistori actual.

A més, amb aquesta opció evidencien que no han anat mai en bicicleta, que no s’han assessorat ni demanat cap informació i, en definitiva, que no creuen gens en aquest projecte: ni de carril bici ni de canvi en els criteris de mobilitat. És a dir, estan per fer obres, gastar doblers però no estan per la feina".

Foto mentida: detall d'una fotografia oficial de l'ITB 2017
                          (foto sencera a l'interior)


  Record que quan jo tenia 10 o 11 anyets, en el meu poble natal, vivia una senyora francesa casada amb un senyor del poble que es dedicava a ensenyar francès.

 L’augment d’instal·lacions començarà per es Carregador, i anirà creixent en sentit nord fins a trobar-se amb el port actual.


- Tens dubtes sobre l'apertura del teu local durant la desescalada arran de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19?


- L'Ajuntament de Capdepera et vol ajudar.A partir de dia 21 de maig


Preinscripció de les escoletes.

-  A causa de l'Estat d'alarma derivat de la COVID-19, tots els tràmits administratius s'han de fer de manera telemàtica.
-  Per aquest motiu s'ha habilitat a la pàgina web de l'ajuntament tots els tràmits necessaris per a dur a terme la preinscripció de les escoletes municipals
 https://ajcapdepera.sedelectronica.es/dossier.0 i cercar el document <Preinscripció escoletes municipals>

- Si teniu qualque dubte, podeu cridar al telèfon 971 81 82 44. #Capdepera #CalaRajada


“A Més per Capdepera valoram positivament la convocatòria del Patronat del Turisme però esperam que es repeteixi periòdicament i que s’obri a més sectors”
 "...aquell temps estava de moda "vetar", és a dir no deixar fer coses a persones per motius polítics (?)."
Subcategories