Tina Turner, Joaquín Sabina, Louis Armstrong, Joe Cocker, Shakira, Elvis Presley, Bee Gees, Tom Jones, Michael Jackson, AC / DC, El Casta, Tomeu Penya, Luciano Pavarotti... Tots ells van formar part de l'repertori amb el qual aquest polifacètic artista mallorquí mostra el seu gran talent per a la imitació.

Més per Capdepera creu que el darrer projecte de reforma del Passeig Marítim que ha enviat l’Ajuntament a la Conselleria de Turisme és millor que els dos anteriors"S’ha de fer força conjunta perquè les ajudes de competència estatal arribin quan abans millor"


 
Divendres 24 a les 20 h. i Dissabte 25 a les 19 h: BAD BOYS FOR LIFE

Diumenge 26 a les 19 h: DOLOR Y GLORIA (Nominada a 16 Premis GOYA i a 2 Premis OSCAR)

 Una galeria d'art al cor de Capdepera

Avís important:

Des d' 112 Illes Balears s'informa que avui, dilluns 20 de gener, continuam en alerta. Per aquest motiu, cal anar molt en conte amb els desplaçaments per carretera; evitar els llocs on pugui haver-hi despreniments de branques, murs i parets, tanques publicitàries, mobiliari urbà, cornises i edificis en construcció; allunyar-se dels cablejats, reixes i objectes metàl·lics; no travessar zones inundades i torrents (ni a peu ni amb vehicles); no apropar-se a passeigs marítims, espigons o penya-segats; evitar practicar qualsevol tipus d'esport nàutic; i si tens una embarcació, assegura el seu amarratge. #Capdepera #AjuntamentdeCapdepera
 
 
 
 

EL MERCAT MEDIEVAL 2020 es celebrarà els dies 15, 16 i 17 de maig.


Comença la campanya contra la processionària del pi amb tirs d'escopeta. 


Divendres 17 a les 19 h: JOKER (11 Nominacions OSCAR)
Diumenge 19 a les 19 h: DOWNTOWN ABBEY
“Més per Capdepera ha presentat una moció per debatre en el pròxim ple la protecció de la part alta del Far”
Agenda de la Vila
Mes de desembre 2020

Subcategories