Envia'ns un vídeo amb les respostes a tres preguntes i participaràs en el sorteig de la panera de Nadal que ens dóna Distribucions Llevant.

Una estudiant gabellina ens envia aquest vídeo preocupada per la seva salut. "Aquesta és la situació del metro que he d'agafar cada matí"

Ruta costanera pel municipi i explicació tècnica de la marxa nòrdica

Andreu Genestra demostra a Gastronomika com fer cuina amb arrels, escorces i brots oferint la idea que es pot menjar el entorn.


Un homenatge gastronòmic a Cala Rajada que es perllongarà fins dia 31 d'octubre

  • "L’Escolar són uns colors i una filosofia de vida".
  • "Aquests trenta-tres anys que hi ha pel mig m’han servit, a més de ser padrí, per descobrir i conèixer la bellesa i giragonses d’un idioma que jo, malauradament, desconeixia"
  • "La trajectòria del primer equip de l’Escolar durant els darrers quasi setanta-cinc anys és impecable, alhora que inqüestionable. El primer equip sempre ha complit amb la seva comesa"
  • La meva equivocació més gran, fora cap mena de dubtes, fou entrar dins el món de la política...Sempre vaig tenir una estranya sensació interior que, malgrat el pacte signat amb els nostres socis de govern, no seria mai el batle de Capdepera"

El programa de Tele 5 "Planeta Calleja" descobreix la Mallorca d'aventura amb el metge de referència de la pandèmia


Ibón: Als Pirineus, llac d’origen glacial. En català: estany.

"Ara per ara la neteja (i desinfecció) del centre, tant en horari lectiu com no lectiu, tant d’interiors com d’exteriors, és immillorable. "


" Estem convençuts que formem un gran equip de professionals i si seguim tots els protocols establerts al nostre centre podem evitar complicacions".
Celebrada a Palma, Cap Vermell hi participà. Carmina Crusafon i Andreu Casero, doctors experts en el món digital, analitzaren les tendències del periodisme digital.

Avui, dimecres 23, presenta les galletes d'oli ARTÀsanes de botifarró amb el cuiner Miquel Calent.

Joan Moyà Nadal al baix, Julià Ossés Alzina a la bateria, Pau Vallbona Roig als teclats i en Yannick Wilken, veu i guitarra.


Subcategories