En la categoria del Premi a la millor operació de drons del sector privat.
El guardó li fou lliurat en la III Feria de Altas Tecnologías de Seguridad e Inteligencia, Drones y Antidrones. En el marc del DRONExpo 2024 que tengué lloc els dies 8-9 de maig a Madrid.

"Jo no he estat mai un cantant polític, ni polititzat. "A Margalida" no és cap cançó política. És una cançó dedicada a una persona a qui jo li vaig perdre la pista quan ella era a Canàries, i la cançó parla d'ella no del Puig Antich, però es lliga una història amb l'altra. No som gaire amant de les cançons polítiques. Jo penso que l'única política que realment és important és la cultura". Joan Isaac.

"Arranjar és una cosa molt bonica, ja que és anar posant-li roba a la cançó, però la cançó d'en Joan és l'esquelet...En Joan és un dels pocs grans cantautors que ha quedat i el nivell d'en Joan és alt, és elevat". Antoni-Olaf Sabater.


Des de 2015, sens falta al Mercat Medieval de Capdepera. "Aquest és un mercat "top", dels millors del país"

Non est ad astra mollis e terris via.

L’última excursió de la temporada acaba amb la refrescant passejada per aquests indrets preuats

“Dins d’Espanya no tenim futur. Hem de partir” 
“Alemanya va treure els nazis del poder. Aquí els franquistes encara manen a tots els estaments”

" L’Ilai Atanisau és un invent meu, i les imatges que presenta, que en teoria són imatges de les illes gregues, són creades per jo amb Intel·ligència Artificial."


“Pel que fa a l'oci nocturn, la Policia Local analitza com millorar encara més la seva tasca, mentre que la Guàrdi Civil s'ha compromès a tenir més presència en forma de controls de drogues i alcoholèmia”


“Aquest estiu serà d'aplicació la normativa del Parc Natural a Cala Agulla, i tant els responsables del parc com l'Ajuntament la farem complir”"...crec que amb el Mercat Medieval s’ha aconseguit que la gent conegui on és Capdepera i que ho paga venir fins aquí."

 

Clica per ampliar la imatge

 "Intentam seguir les festes populars i que Sa Cerviseria sigui un local que faci poble"
"De mitjana a l’any solen sortir dotze o quinze mil litres".

Per Marta Aspachs i Joan Cabalgante i Guasp


Dos grups excursionistes de Llevant realitzen una de les més belles excursions que es poden fer a Mallorca.

De tots els articles publicats a la revista Cap Vermell, la periodista Sophie Mono amb la fotògrafa Nele Bendgens del diari alemany Mallorca Zeitung, l'han entrevistada i dedicat una pàgina sencera.  
El diari destaca que na Claudia ha estat la primera estrangera a tenir aquest guardó i es demana: per què aquesta britànica és tan popular a Cala Rajada?


A Cap Vermell celebram que les nostres accions i informacions tenguin aquest ressò i que ens segueixin tants mitjans de comunicació de les Illes.


Una mostra més de l'encert del Premi Cap Vermell i, evidentment, tot el mèrit és de na Claudia.

T'ho mereixes!!

I com sempre deim: no són els premiats els qui es prestigien perquè nosaltres els guardonem, sinó que és l'associació Cap Vermell la que se sent premiada quan persones com na Claudia ens accepten aquest reconeixement. Gràcies!


Clicau per ampliar la imatge.

Subcategories