MÉS per Capdepera vol negar els fets mencionats i explicar el que ha succeït.

Li recorda que cal que escolti la ciència i els actors socials que aixequen la veu contra la destrucció del territori, la degradació ambiental, la saturació turística, la precarietat laboral, la crisi social en augment i la greu crisi climàtica.


El passat 23 de març, una bona part de l’equip del GOB vàrem pujar a La Trapa per treballar conjuntament les fites de l’entitat i posar fil a l’agulla a la planificació d’aquest 2024.


Aquest document, editat per la Conselleria de Medi Ambient, pretén conscienciar dels beneficis que proporcionen els boscs de les Illes Balears.Santanyí, 2021. Terraferida.

No tinc paraules per a descriure la gran emoció que vaig sentir en escoltar tants elogis sobre la meva persona i del treball que he realitzat tots aquests anys, a l'escola de ballet Stylo.

Per a mi, ha estat i és un gran honor rebre aquest premi Cap Vermell 2023.

Les paraules de totes les persones que van intervenir en l'acte, van arribar al meu cor i em van emocionar moltíssim, un moment meravellós que quedarà en la meva memòria i que no oblidaré mai, perquè m'he sentit molt estimada i valorada.

Com sempre, a les meves alumnes, que són meravelloses i les estim molt. Gràcies, gràcies, gràcies.


Dijous dia 21 de març de les 18 a les 20h  


Cal realitzar inscripció prèvia a les biblioteques, ja queden poques places.Nota de premsa de la Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport: 


L'eficiència, rendibilitat i millora de gestió realitzada per la companyia l’any passat ha incrementat el seu benefici net un 40%, fins als 1.009 milions d'euros

Mercadona factura 35.527 milions el 2023 i realitza una inversió rècord de 10.000 milions en set anys  

Els grups BSM de Mataró i MAWA de Cornellà de Llobregat guanyadors de la segona edició del concurs AMIC-Directes. Finalistes i guanyadors de la 2a edició d’AMIC-Directes al lliurament de premis celebrat a La Pedrera


1173 socis avalen la candidatura de Llabrés a l'OCB amb una participació massiva i històrica


Volem fer una crida al civisme i al bon comportament de tots.

Mestre, escriptor, sindicalista, activista i enamorat de la cultura popular.

Editor de la revista card.cat, president de l'OCB de Sant Llorenç i membre de la plataforma Volem el tren de Llevant.