Els nins d'infantil de 3 anys s’Auba visiten la biblioteca del Centre Cap Vermell









Els alumnes més petits del col•legi s’Auba de Cala Rajada, els de tres anys, han visitat aquest matí (per dia 12 de març) la biblioteca municipal, localitzada al centre Cap Vermell.

La tècnica bibliotecària, Magdalena Melis, els hi ha ensenyat totes les parts de la biblioteca, on hi ha els ordenadors per connectar-se a Internet, les taules per poder estudiar, les butaques per llegir els diaris i les prestatgeries amb tots els llibres.



Els alumnes han passejat en silenci per dins la sala procurant no molestar als usuaris que es trobaven allà en aquell moment.

També han anat a la biblioteca infantil on han vist tots els llibres i contes que hi ha. La tècnica els hi ha ensenyat les lletres que surten als contes i els dibuixos.



Fa anys que es fan visites a la biblioteca municipal perquè és una manera de donar-la a conèixer i d’introduir els nins a la lectura, segons ha explicat Magdalena Melis.

Els alumnes de s’Auba han aprofitat també per conèixer la ràdio del municipi i alguns d’ells s’han atrevit a dir el seu nom pels micròfons.