El públic recolza amb la seva massiva presència el mercadet de segona mà de Cala Rajada









L'aparcament del  Centre Cap Vermell i els carrers adjacents va romandre ple de gent  i paradetes, el diumenge dia 10, i és que el mercadet de segona mà ha començat amb molts de compradors i venedors. Roba, objectes de decoració, i tot el que un es pot imaginar, estès lper tot l'entorn. I gent, molta gent, que aprofità un diumenge assolellat per fer un tomb i  veure els què es venia o es deixava de vendre.



Des de les 10 del matí fins al mig dia hi ha temps per voltejar i mirar i comprar allò que ve de gust o es necessita, o per aprofitar les oportunitats que es presenten, a vegades a un preu molt assequible pel simple fet de ser de segona mà. També hi ha estoc de botigues que venen els productes més barats.



Gabellins, mallorquins d’altres pobles, alemanys residents i turistes, tota una barreja de gent reunida per vendre i comprar les gangues del mercadet.

El mercadet de segona mà tendrà lloc cada segon diumenge de mes, al voltant del Centre Cap Vermell, i tot apunta que pot tenir molt d'èxit.