Jardiners i podadors, i particulars acudeixen a la xerrada sobre el morrut roig






   Més de 50 persones  varen acudir a la xerrada sobre l’escarabat de les palmeres, el morrut roig o becut vermell (Rhynchophorus ferrugineus),  que va tenir lloc el passat divendres al centre Cap Vermell, organitzada pel departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera. L'acte va tenir lloc el dijous 8 de març.
   La xerrada va constar de dues parts, primerament  una més teòrica impartida pels tècnics de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, i després una part més pràctica donada per l’Associació Balear d’Empreses de Jardineria (ABEJA).



Es va explicar què s’ha de fer amb una palmera infectada i es va donar una descripció de la plaga, estesa ja per quasi tota Mallorca.

   Varen informar que a Capdepera encara no s’ha detectat cap palmera infectada, però tot i així, és molt important començar a realitzar tractaments preventius a totes les palmeres, i si es té coneixement d’algun exemplar infectat, notificar-ho a la secció de Sanitat Vegetal de la Conselleria
(Conselleria , telèfon 971176100, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).