inici

Cap Vermell

El projecte SOM-RIU, enguany tendrà lloc a Capdepera

Marga Platel i Inés Fraile, representants d'APROSCOM, es reuniren amb Mónica Viejo, regidora de Serveis Socials, per a concretar dates i activitatsDia 21 de juny de 2017 (apuntau la data a l'agenda) tendrà lloc a l'aparcament del Centre Cap Vermell la presentació del mural SOM-RIU 2017.
Serà el fruit de la feina de molts mesos de diferents col·lectius escolars i que, coordinats per APROSCOM, donaran visibilitat a aquells que no en tenen a través d'un projecte artístic i educactiu de gran volada.
L'any passat s'inicià aquest riu groc d'alegria i solidaritat amb el mural de Son Servera.

Cap Vermell, mogut per les dimensions i dinàmiques que generavara el projecte i per la implicació tan gran de professionals de Capdepera com Marga Platel i Inés Fraile, ja informà puntualment del tema. Recordau la frase de Sath: "El muralisme pot transformar una paret però també pot transformar la persona" 

I els murals del Joan Mesquida i Son Servera?:I aquí teniu les notícies publicades:
Estam ben segurs que aquest projecte tindrà una gran acollida a Capdepera. De fet, vos recordam que a Ca na Rafela podeu comprar les suadores i camisetes que s'han fet pera tots aquells que vulguin col·laborar amb el projecte.En breu vos oferirem una entrevista amb Marga Platel i Inés Fraile en què ens explicaran detalladament el projecte i les seves perspectives. Cap Vermell, com no podia ser d'altra manera, estarà al costat d'aquest projecte en tot el que ens hagin de mester. Ànims!Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:
Horaris C E Escolar