Marga Platel i Inés Fraile, representants d'APROSCOM, es reuniren amb Mónica Viejo, regidora de Serveis Socials, per a concretar dates i activitats



Dia 21 de juny de 2017 (apuntau la data a l'agenda) tendrà lloc a l'aparcament del Centre Cap Vermell la presentació del mural SOM-RIU 2017.
Serà el fruit de la feina de molts mesos de diferents col·lectius escolars i que, coordinats per APROSCOM, donaran visibilitat a aquells que no en tenen a través d'un projecte artístic i educactiu de gran volada.
L'any passat s'inicià aquest riu groc d'alegria i solidaritat amb el mural de Son Servera.

Cap Vermell, mogut per les dimensions i dinàmiques que generavara el projecte i per la implicació tan gran de professionals de Capdepera com Marga Platel i Inés Fraile, ja informà puntualment del tema. Recordau la frase de Sath: "El muralisme pot transformar una paret però també pot transformar la persona" 

I els murals del Joan Mesquida i Son Servera?:



I aquí teniu les notícies publicades:
Estam ben segurs que aquest projecte tindrà una gran acollida a Capdepera. De fet, vos recordam que a Ca na Rafela podeu comprar les suadores i camisetes que s'han fet pera tots aquells que vulguin col·laborar amb el projecte.



En breu vos oferirem una entrevista amb Marga Platel i Inés Fraile en què ens explicaran detalladament el projecte i les seves perspectives. 



Cap Vermell, com no podia ser d'altra manera, estarà al costat d'aquest projecte en tot el que ens hagin de mester. Ànims!