L'any passat es va fer a Son Servera i enguany es farà a Capdepera.

Demanen que voteu per tal que puguin guanyar.

El projecte Som-riu que duu a terme la Fundació Aproscom juntament amb l’artista Sath i els alumnes del centre Joan Mesquida ha estat un dels 7 finalistes seleccionats d’entre 250 propostes dels Premis Nacionals de Marketing Educatiu amb aquest conjunt de vídeos promocionals i, ara mateix, lluita per ser-ne el guanyador.
Per això, només cal que totes aquelles persones que vulguin i amb tan sols un clic, votin el projecte en aquest web:  https://premiosme.typeform.com/to/AjtLtt.

Malgrat que des de l’organització expliquen que el resultat de les votacions no serà vinculant, sí que serà un aspecte més a l’hora de determinar quin projecte és el guanyador, així que, com més vots, millor. A hores d’ara, amb gairebé 8.000 vots, està en segon lloc, per darrere de El limonar International School.

El projecte Som-riu va néixer amb una doble motivació. D’una banda, millorar en l’ús de l’art com a eina terapèutica; i de l’altra, sensibilitzar, visibilitzar aquells que tenen poca visibilitat i involucrar els ciutadans mostrant “la gran potencialitat dels alumnes” d’Aproscom.

Cap Vermell ja va informar al seu moment del projecte. Recordau:

El projecte "SOM-RIU", la visibilitat mural d'aquells que tenen poca visibilitat

El projecte artístic que "SOM-RIU" inaugurat a Son Servera


L'artista i grafiter Sath amb APROSCOM treballen en un projecte que "deixa volar els somnis". Marga Platel és la coordinadora del projecte.


                 Mural --->clica damunt l'imatge per ampliar-la

"El muralisme pot transformar una paret però també pot transformar la persona" Sath

T'hi apuntes? >Clica damunt APROSCOM!