Tots els equips del Basquet Capdepera guanyaren amb molta comoditat els seu corresponents partits els dos primers caps de setmana de març.


  

Equip Mini Masculí Basquet Capdepera Mamma Pizza

Dia 4 de març: Bàsquet Capdepera 33 / Sa Cabaneta 2

Partit extremadament fàcil per els nostres minis. No obstant, cal dir que no esperàvem que fos tan bo de fer, ja que el nostre rival en el partit que jugarem dins el seu camp es va mostrar molt lluitador. Aquí, dins la nostra pista, va ser tot el contrari. De fet al primer temps ja varen quedar ben marcades les diferències amb un parcial de 14/2 . Al segon temps ja es va tancar el marcador en arribar al 19/0
Els minis gabellins ho tenen molt fàcil guanyar aquesta lliga perquè es troben amb rivals molt assequibles. Els gabellins haurien d’estar a una lliga un poc superior a la que juguen.


Dia 11 de març: Bàsquet Capdepera 48 / Impremta Badia Sant Agustí 18

Molt bon partit dels minis que malgrat enfrontar-se a un rival dèbil varen tenir bones jugades i detalls de molta qualitat. Al tercer temps ja varen tancar marcador.

Equip Cadet Masculí Basquet Capdepera O’Sole Mio

Dia 11 de març: Bàsquet Sa Pobla 55 / Bàsquet Capdepera 61

Nova victòria dels cadets que, tot i no ser un partit molt vistós, varen saber dominar el joc des del principi. De fet durant gairebé tot el partit la diferencia al marcador era d’uns vint punt d’avantatge pels gabellins. No va ser fins el darrer quart que els jugadors de Sa Pobla varen mostrar una mica de resistència.
Parcials: 8/18  12/19  14/14  21/10 

Equip Junior Femení Basquet Capdepera Noah’s 

Dia 4 de marc: Bàsquet Muro 49 / Bàsquet Capdepera 74

Partit fàcil davant el darrer classificat de la lliga. Ja és la tercera vegada que les nostres jugadores guanyen davant l’equip murer i sempre per trenta o quaranta punts de diferència. Aquesta vegada no va ser menys però tampoc ho podríem considerar un partit excel·lent perquè, si be fem molts de punts també n’encaixem molts amb un rival que a priori es molt inferior i no hauria d’arribar tan fàcilment fins a la cistella.
Parcials: 13/18  9/15  10/20  16/21 

Dia 11 de març: Bàsquet Capdepera 75/ Bàsquet Molinar 36

No va ser exactament un partit extraordinari de les nostres jugadores però si que varen guanyar de manera rotunda i amb molts de punts de diferència a les seves rivals. Des del principi les gabellines ja es mostraren molt superiors a les jugadores del Molinar Hem de dir que després de una primera lliga fluixeta, en aquesta nova etapa les gabellines
porten un bon bagatge amb només un partit perdut i quatre victòries contundents. Parcials: 13/8  22/10  19/10  21/8

 
Equip Sènior Masculí Basquet Capdepera Bolero-Àngels 

Dia 4 de març: Bàsquet Capdepera 76 / Bàsquet Muro 66 

El Muro ho va posar difícil als gabellins. Aquest equip, malgrat anar penúltim a la classificació amb nomes una victòria, es va mostrar molt lluitador fins al final del partit, de fet acabat el tercer temps el Bàsquet Capdepera només tenien una renda d’un punt per damunt Muro. A falta de cinc minuts per acabar el partit els jugadors de Capdepera tingueren un canvi molt positiu, arribant a col·locar-se quinze punts per damunt. Aquesta victòria ens referma en el segon lloc de la classificació amb dues derrotes i quatre victòries en lo que portem de lliga.
Parcials : 21/17  17/18  13/15  25/16

Dia 11 de març: Kodiak Gastrotapas 57 / Bàsquet Capdepera 74

Nova victòria dels sèniors que ara si no només ens referma al segon lloc de la classificació, sinó que obri la porta a lluitar per un primer lloc. Aquest va ser un partit molt fàcil, potser el que menys dificultat ha tingut de tots els guanyats fins ara. Des de el primer minut de joc els jugadors del Capdepera dominaven amb rotunditat al seu rival. Parcials:  16/22  8/19  13/17  20/16