Dues joves nedadores gabellines, na Sophia Elena Acuna i Elsa Ruiz Ezelius, van aconseguir la medalla d’or de la categoria duo aleví al Campionat  Open de Castilla_ La Mancha d’Escoles de Natació Sincronitzada celebrada a Villarrobledo (Albacete).

La competició va tenir lloc el passat  11 de març, i reuní 200 competidores d’onze equips.

Sophia Elena i Elsa formen part del club Sincro Inca, equip que compta amb 27 nedadores de distints pobles del nord de Mallorca (Inca, Selva, Pollença, Sa Pobla, Manacor, Artà i Capdepera). A la darrera competició de caràcter nacional van aconseguir medalla a 8 disciplines de les 9 que es presentaren, un gran resultat per un equip modest com el Sincro Inca (va aconseguir un cinquè lloc a individual absolut, or al duo aleví, bronze al combo aleví, bronze al duo juvenil, argent al combo infantil, or al combo mixte i or al combo absolut).

Les nedadores gabellines fan natació des dels sis anys a Artà i fa dos anys van decidir anar a entrenar a Inca, ja que  la seva progressió esportiva així ho requeria. L’any passat ja van participar del Campionat de Balears i han fet molta feina per preparar el Open de Castilla_La Mancha, que té caràcter nacional.

Fa un any el Sincro Inca va canviar completament de directiva i entrenadors (Carmen Gayoso, Maria Garcías i Andrés Perales), renovant-se per complet.

Des de Cap Vermell donem l’enhorabona a Sophia Elena i Elsa, pel magnífic resultat obtingut i esperem seguir d’aprop la seva  trajectòria esportiva.

Us deixem unes imatges de la competició i un vídeo de la seva actuació.