El cap de setmana del 18 al 19 de març,  ha estat complet pel que fa als esports a Capdepera. Dissabte al matí va començar amb una ruta senderista per a tota la família a càrrec des clubs esportius Cláudia Troppa i Atlètic Club Capdepera. S'organitzaren dues rutes de dificultat baixa, per la zona del Coll de Marina, amb sortida des de la Plaça dels Pins. Unes 50 persones participaren a la sortida.
 

Al mateix temps, al poliesportiu Es Figueral, va tenir lloc una diada de Volei amb la participació de diversos clubs de l’illa. Un matí divertit per als joves esportistes que varen gaudir de jugar diversos partits entre tots.

 

El dissabte capvespre, també al poliesportiu, hi va haver una exhibició i competició de Judo infantil, organitzada pel Club de Judo Renshinkan, i amb la col·laboració dels diversos clubs de judo de Mallorca.

 



Els tres actes varen tenir molt bona acollida tant per a la gent del municipi com per als joves esportistes. El regidor d’Esports, Pere Terrassa, va estar-hi present i va ser l’encarregat de donar la sortida al senderisme i entregar els trofeus als judokas. 



D'altra banda, fora de programa, la selecció balear de marxa nòrdica va triar Cala Agulla per a fer un dels entrenaments previs al campionat d'Espanya que se celebrarà a Santa Ana ( Huelva) el primer cap de setmana d'abril. Va ser un entrenament dur, (van pujar 4 vegades el coll de Marina a ritme de competició) per treballar la potència i  la part física.