Magnífica rentrée d'Es Mussol amb El sopar del idiotes
 

El divendres 30 reaparegué la companyia, en una funció que es repeteix el dissabte i el diumenge


Després d'uns quants anys de silenci, i d'un ajornament imprevist (recordem que l'obra s'havia d'estrenar el passat mes de desembre), a la fi ha tornat Es Mussol, el grup de teatre local. I podem dir que ho ha fet per la porta gran, amb una obra de prestigi com és El sopar dels idiotes de Francis Veber, sota la direcció d'un professional solvent com en Pep López.

Per aquest llarg silenci i pel repte que l'obra suposava, hi havia expectació per veure si els actors de la companyia havien perdut la forma. Però no, no l'han perduda, tots ells es mostraren convincents, sense caure en la sobreactuació a què conviden els textos d'aquesta naturalesa. Per les característiques de l'obra, el pes el varen dur en Biel Bisquerra i en Pep Uceda, i tots dos varen estar magnífics, molt ben secundats pels companys de repartiment.

L'espai escènic, convencional, va complir perfectament la seva funció.

Repartiment (per ordre d'aparició):

     Pep Uceda
     Maria Bosch
     Pere Terrassa
     Biel Bisquerra
     Isidor Rodríguez
     Toti Fuster
     Colau Bordoy
     Bàrbara Flaquer

Director: Pep López

Perruqueria:
     Lina Mercqant
Maquillatge:
     Àngel Díez i Marga Bisquerra
Vestuari/escenografia:
     Es Mussol teatre
Llum i so:
     Miquel Reixach

El divendres 30, amb motiu de l'estrena, el teatre va registrar una bona entrada, sense arribar al ple, i els assistents rigueren a voler i premiaren Es Mussol amb una llarga ovació final. Recordem que les funcions es perllonguen al dissabte i al diumenge.

I aquí en teniu el corresponent reportatge fotogràfic.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image