Atenció canvi: l'hora de la presentació serà a les 19h
Joan Cabalgante Guasp
(Palma, 1976).
És llicenciat en Filologia Hispànica per la UIB (2000), on va ser membre cofundador de la revista literària El arte de marear i fundador de la revista de cultura Collage.

Com a narrador li han atorgat el 3er Premi de narrativa breu “Ploma de Ferro”, amb l’obra Tumbet Oriental (Ajuntament de Capdepera, 2002) i el 3er Premi de Conte “Antoni Gomi la”, amb l’obra París Cinema (Ajuntament de Montuïri i la revista Bona Pau, 2006). També ha realitzat diferents incursions en el camp teatral, on hi ha publicat l’obra de teatre juvenil Escorballs a Constantinoble. (Col·lecció Didáscalos, Ajuntament de Palma, 2003).

En el gènere poètic ha obtingut els reconeixements d'un 1er Premi ex-aequo de poesia en català “Art Jove”, amb l’obra Camí Fondo. (Govern de les Illes Balears i Fundació ACA, 2005), el "XX premi de poesia Guillem Colom i Ferrà" (Ajun ta ment de Sóller, 2007), i el 1er premi del I certàmen de poesia de la Mediterrània, "Pare Colom" (Ajuntament d'Inca, 2009). També ha partici pat en l'antologia poètica Enganxa't a la poesia (Servei Lingüístic de la UIB, 2008), a més de publicar ressenyes poètiques a les revistes literàries Lluc i s'Esclop, i diferents articles a la revista digital Cap Vermell. En l'actualitat treballa a l'ensenyament.