La tertúlia compta amb la presència on-line de l'autor del llibre, Eloy Moreno













Divendres, 11 de gener, va tenir lloc a la Biblioteca de Capdepera la primera tertúlia literària del 2013 al voltant del llibre "El bolígrafo de gel verde" de Eloy Moreno. Es tracta d'un llibre que ha estat tot un èxit editorial, que s'ha guanyat certa fama fruit de la difusió " boca a boca" i la promoció directa. Així la primera edició la va fer el propi autor, que a més s'encarregà de la distribució. Així arribà a vendre més de 3000 exemplars i va ser molt present a les xarxes socials, cosa que va fer que  l'editorial Espasa decidís reeditar el llibre, augmentant notablement les vendes  (més de 80.000 exemplars) i traduint-se a varis idiomes.



Els comentaris al nostre club també van ser molt positius. En general agradà molt tant pel tema tractat com per la forma com està escrit. Nosaltres a més van tenir la sort de poder comentar amb l'autor directament, a través de l'eina informàtica Skype,  alguns dubtes i aspectes referits a la lectura.



La conversa amb Eloy Moreno resultà molt agradable i plena de bon humor, ja que es tracta d'una persona amb qui fàcilment s'obre el diàleg.

Aprofitaren l'ocasió per a convidar-lo a presentar el seu nou llibre (sortirà per l'octubre)



Després de la xerrada feren el tradicional sopar temàtic, aprofitant l'avinentesa per bufar les espelmes pel 15 aniversari de l'ubicació de la biblioteca a Can Piricus. Na Magdalena, que ha viscut de primera mà el naixement de la biblioteca així com és a l'actualiat, ens comentà algunes anècdotes de l'història de la Biblioteca de Capdepera.