La pintora gabellina ha estat guardonada
per tercera vegada consecutiva en aquest certamen

















La pintora Bàrbara Sirer, aquarel·lista reconeguda, se'n va dur, el passat mes de desembre, el primer premi del concurs Ports i Fars de l'Autoritat Portuària de Balears, amb l'obra que podeu veure acompanyant aquest text, titulada "Port de Maó".

Na Bàrbara, que tot i conrear distintes tècniques sembla haver apostat molt especialment per l'aquarel·la, es mou amb especial soltesa en les temàtiques marines i ha trobat, en aquest concurs de Ports de Balears, una base ideal per a mostrar la seva sensibilitat en un tipus d'expressió tan subtil i delicat com és el de les aigüade.



El fet és que na Bàrbara Sirer ha estat guardonada en les tres convocatòries fins ara realitzades d'aquest concurs, culminant aquesta trajectòria en l'última edició, en què ha assolit el primer premi. En el certament precedent, el de 2011 guanyà el tercer premi amb aquest "Port de Palma" que tanca la present informació. Enhorabona, Bàrbara,

"Cap Vermell" va parlar amb l'artista i ens va manifestar la seva intenció d'exposar a Capdepera, molt probablement en el Centre Melis Cursach, al voltant de les festes de Sant Bartomeu del proper estiu.