La Trobada anual dels socis de l’OCB va tenir lloc dia 25 de setembre, a l'Acolliment de Lluc i ha servit de sus per als actes de celebració del 60è aniversari de l'entitat


És l'emissió no informativa més vista del diumenge en el canal. Elogis i bones crítiques a aquesta sèrie de gènere fantàstic amb protagonista gabellí.

Un projecte comissariat per Fernando Gómez de la Cuesta.

L'escola de dansa de Claudia Suiter celebra el seu aniversari.

Tommy Pommes des de Cala AgullaEL TAST DE POESIA ANGLESA DE MIQUEL MESTRE

L’autor artanenc ens regala les versions i diversions de la millor poesia anglesa


Una creació, òpera prima, de les joves mallorquines Francesca Mas i Constança Amengual amb la fotografia de Joan Lluís Oliver després de quatre anys de feina.


Amb la col·laboració de l'Associació cultural CAP VERMELL.


A la Trobada de Bandes de Música de Son Servera hi participaren 23 formacions de Mallorca

9-09-2022 fotos de David Esteban i Miquel Rigo

Aquest estiu va tenir lloc el Campionat de Balears de Caçafotosub en Apnea 2022, a la platja de Sa Font de sa Cala de Capdepera.
Mateu González campió absolut i Maria Arcos obtingué la millor puntuació femenina


Imatge d'arxiu de Pedro Riera

Una setena posició en infantils (on hi participaven 16 grups) i una vuitena en cadets (de 38 grups) i, sobretot, dues grans actuacions.

"Como explica el investigador mallorquín Josep Terrassa, el espiritismo 'gabellí' –gentilicio de Capdepera– fue un movimiento social “sorprendente en Balears y único en la 'part forana' de Mallorca” que, junto al metodismo cristiano, introdujo en el municipio las tendencias culturales europeas del momento y lo modernizaron. En su libro 'L'espiritisme a Capdepera (1868-1936)', editado por Documenta Balear y Cap Vermell, el historiador enmarca este fenómeno..."

Integrantes de la Agrupación Socialista Femenina de Capdepera, entre ellas la espiritista y feminista Maria Vaquer (de pie, tercera por la derecha) Fotografía extraída del libro 'L'espiritisme a Capdepera (1868-1936)', de Josep TerrassaEl conjunt liderat pel guitarrista Jaume Tugores realitzà un bon concert al Castell de Capdepera

Subcategories