Dia 28 d’abril a l'Auditori de Manacor. Ars Antiqua i Andreu Riera se sumaran als cent artistes d’Artà, Capdepera i Son Servera.

 

La GALA LÍRICA DE LLEVANT, gairebé un any després de la seva presentació, posa rumb a la capital de la comarca: Manacor. Seràel dissabte, 28 d’abril, a les 20.00h a l’Auditori de Manacor on tendrà lloc aquesta vetllada de cant líric, amb propostes operístiques i de sarsuela, que tan bona acollida va tenir a Son Servera, Cala Rajada i Artà.

 

Per al concert de Manacor, s’han previst algunes novetats destacades, amb la incorporació d’artistes manacorins de prestigi com la coral Ars Antiqua, dirigida per Eulàlia Salbanyà i, en aquesta ocasió, per Catalina Garí, i el pianista de fama internacional Andreu Riera.

Un conjunt artístic d’alt nivell

Més de 100 artistes ompliran l’escenari de l’Auditori de Manacor, que comptarà amb la participació de les corals habituals de la Gala Lírica de Llevant: l’Orfeó Artanenc, dirigitperMaria Antònia Serra, laCoral S’Alzinarde Capdepera, sota la direcció d’Elionor Gómez-Quintero),i laCoral de Son Servera, amb la seva directora Francisca Mas.

Entre els solistes que actuen a la Gala, destaquen Bàrbara Femenies (soprano), Irene Gili (soprano) i Antoni Lliteres (tenor). Pel que fa als instrumentistes, al costat d’Andreu Riera hi actuaran els clarinetistes Teresa Lecumberri i Rafel Caldentey.

 

 

Un clam d’òpera i sarsuela

 

Aquesta excepcional vetllada lírica s’espera amb expectació a Manacor, perquè sonarà ben fort una vegada el “clam d’òpera i sarsuela” que els artistes i cantaires esmentats han passejat per la comarca del Llevant, tot entusiasmant als centenars d’assistents que han gaudit dels tres recitals precedents.

 

La Gala Lírica de Llevant és una proposta cultural feta per a tot tipus de públic, és un d’aquests concerts que fan afició.En una primera part, les corals i els cantairesrepassenels títols d’òpera més importants de tots els temps. Mentre que la segona part està dedicada a la sarsuela, al conegut popularment com a “género chico”.

 

Amb una varietat i un atractiu màxims, ja que es van intercalant obres corals, cantssolistes i d’altres que uneixen cantants i cor, la proposta de Manacor estarà amenitzada per un trio instrumental format per dos clarinets i un piano d’extraordinària qualitat virtuosa que no deixarà ningú indiferent.

 

Altrament, és rellevant esmentar que a la GALA LÍRICA DE LLEVANT les dones duen la batuta amb les cinc directores, a més de ser majoria en el sector solista i també en el coral.

 

+ Informació

 

Per a més informació, podeu consultar:

www.teatredemanacor.cathttps://galaliricadellevant.blogspot.com.es.

 

Tot agraïnt-vos l’ajut en les tasques de difusió i projecció, rebeu una salutació ben cordial,

 

GALA LÍRICA DE LLEVANT

Manacor, 28 d’abril de 2018