Curs d’introducció a la informàtica musical, que tendrà lloc el proper dissabte14 d'abril de 2018 a l’Escola Municipal de Música de Capdepera dedicat a l’aprenentatge de l’editor de partitures Sibelius. En aquest taller s’exposaran de manera senzilla els principals recursos per a introduir-se en l’edició informàtica de partitures.

El número de places d’alumnes estarà limitat per tal de garantir que tots els alumnes puguin gaudir de cada una de les sessions. El curs va especialment dirigit al professorat d’escoles de música, mestres especialistes de música, professors de música de secundària i alumnes de música de Grau Mitjà i Superior.

HORARI DE TREBALL:
Dissabte 14 d'abril de 2018
10:00-14:00 i de 16:00 a 20:00

PREU:
Professor de l’EMMC: Gratuït
Alumnes de l’EMMC: 15€
Altres: 30€

REQUERIMENTS
Nocions bàsiques de llenguatge musical.
Ordinador portàtil amb com a mínim 4GB de memòria RAM. (Si algú no disposa d'ordinador serà possible proporcionar-li un previ avís)

El curs està reconegut per Conselleria, per tant si algú el vol homologar serà necessari que també s’inscrigui al portal de docents de la Conselleria abans del proper 8 d’abril. L’activitat compta amb la col·laboració del Cep de Manacor.

PROCEDIMENT D’INSCRIPCIÓ

OPCIÓ 1:
Presencialment a l'Escola Municipal de Música de Capdepera situada al carrer Sol nº2 de Capdepera.

OPCIÓ 2:
1- Per tal d'inscriure's al taller és necessari emplenar el següent formulari:
2- Una vegada emplenada la butlleta d'inscripció rebreu un correu amb el número de compte on haureu de fer l’ingrés de l'import que us correspongui a cada un.
3- La inscripció no serà efectiva fins que s'hagi realitzat la transferència.
Per a qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

 

 

 

 
* Necessari