ENTRADES EXHAURIDESSi algú ens preguntés que és Tothom ho sap, podríem definir-lo com un espectacle de petit format on intentem compartir amb el públic l’univers Cohen, el més conegut, com són potser les seves cançons, i el més desconegut, el seu testimoni, les seves entrevistes, els seus poemes.  Una vegada més l’univers Cohen també ens ha portat a construir un espectacle que podria definir-se com un recital poètic-musical, o bé com una lectura acompanyada de música. Com passa amb el poeta és díficil quedar-se amb una única definició. Moltes vegades hem escoltat cançons com “Suzanne” o “The partisan”, però hem pogut de veritat deleitar-nos en cadascuna de les paraules, de la seva poesia? Doncs aquí intentem que les paraules del poeta ens ressonin per dins. I per fora.


Poemes, textos i cançons de Leonard Cohen
Intèrprets: Marta Marco, Marc Serra, Montse Vellvehí i Ernest Villegas.
Un concert íntim per compartir l’univers Cohen: «Tothom ho sap que Leonard Cohen és un poeta  que canta, un cantant que escriu, un artista amb la veu única i un món que et transporta».
Hi col·labora: Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga en el cicle en el programa La  Lluna en Vers.
Entrada gratuïta. Recollida d’entrades a partir de dia 31 al Castell i OIT Capdepera. 
Aforament limitat 

Tothom ho sap reuneix quatre cracks escènics (Marta Marco, Ernest Villegas, Montse Vellveí i Marc Serra) i els converteix en el grup Els Cohen per presentar un concert-homenatge a Leonard Cohen: "bàsicament per deixar de fer-ho a la dutxa!", diu Villegas. Hi ha cançons de Cohen, però també mencions del seu testimoni, les seves entrevistes i els seus poemes. 
Marta Marco ens sorprendrà amb el violoncel i en Marc Serra -ja no ens sorprendrà perquè és omnipresent- hi posarà la guitarra. Montse Vellvehí i Ernest Villegas es cuiden de la interpretació dels textos i cançons amb les seves veus. 

Un recital bonic, delicat i emotiu, fet amb molta cura, a partir de l'univers de Leonard Cohen.