inici

Cap Vermell

Ajuda al Txad, projecció de l'audiovisual "L'infern més bell que conec"

Amb motiu del donatiu fet per l'associació "Herbes de can Planetes""Ajuda al Txad" és una de les associacions que aquest any rebran l'ajuda d'"Herbes de Can Planetes". Amb aquest motiu, el proper dimarts dia 18, a les 21 hores, tendrem ocasió de veure el seu treball en aquell país africà, en forma de documental, que es projectarà en el Teatre Municipal. En podeu veure el tràiler en el següent enllaç: https://vimeo.com/207450196

D
'altra banda, aquesta n'és la sinopsi:

Al març del 2013, Jorge Muñoz (cap de Pediatria de la clínica Quirón Palma Planas), Reina Lladó (experta en nutrició i cap de la Unitat de Nutrició Materno-Infantil de la Palma Planas) i Pep Bonet (premiat fotògraf conegut pels seus reportatges sobre les desigualtats del món) partiren de Mallorca amb destí al Txad carregats de medicaments i esperança.

El documental és el relat del dia a dia d’aquesta disparitat, de la desigualtat de condicions que suposa néixer i viure al Txad o a Mallorca.

En Jorge escriu dia a dia els seus diaris relatant la seva experiència, la seva frustració davant l morts que a Europa es podrien evitar. Pep, invisible i silenciós, ho captura tot amb la seva càmera.

 
No cal dir que hi sou tots convidats.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar