Postura PP en relació a les votacions per a la nova utilitat de l'Antic Ajuntament.


 

Fa dues legislatures que el PP va proposar fer una Pluja d'Idees per l'Edifici de l'Antic Ajuntament i la Plaça des Sitjar.

Durant aquella legislatura, després de varies reunions, i on a la darrera d'aquestes, es va rebre l'informe tècnic relacionat amb que l'ús de l'edifici no es podia modificar, es va consensuar entre totes les forces de l'oposició, que el millor era fer l'arxiu municipal i les dependències municipals necessàries, que ja es veien que faltaven a l'Ajuntament de Can Creu d'Inca. A més de realitzar-hi uns banys públics, i uns magatzems per ser utilitzats, per exemple, a les festes patronals.

Tot allò es va deixar dins un calaix, fins a dia d'avui, una vegada hem realitzat l'arxiu al Carrer Ciutat.

Nosaltres creiem que aquesta mesura relacionada amb les votacions no és el moment més adient de fer-la, ja que ens sòls uns mesos hi haurà eleccions, i tota aquesta feina de propaganda, sols destaca que ara es donen compta que el poble de Capdepera, abans de fer més dependències municipals, vol mantenir i conservar les que té, i no deixar fer mal bé, edificis de tots nosaltres.

Si no es fes a corre cuita, es podrien proposar més usos a l'edifici, fer diferents propostes,... ja que creiem que hi ha necessitats importants al municipi, com és per exemple, l'aparcament. Sols com exemple, es podria estudiar fer una gran obra a la plaça, i fer-ne al seu soterrani unes places d'aparcament amb una plaça diàfana o no, amb un edifici o no, a la zona on és ara la Plaça des Sitjar.

Aquesta és sols una idea, que es podria estudiar, saber si es podria fer o no, si seria rentable,... Nosaltres creiem que es hora de fer un pensament i saber cap a on volen dur el nostre municipi, s'ha de reflexionar cap a on anem durant els propers 25 o 30 anys.

I com a darrera reflexió, l’excusa de les normes subsidiàries, per a mantenir l'ús de l'edifici, només és una excusa, per què aquestes (les normes) s'han modificat quan ha estat necessari i consensuat entre totes les forces polítiques.

Aquesta és l'idea del nostre batle de fer "poble", cada vegada es sembla més, a nen Pedro Sánchez. Tot a darrera hora i amb preses, per més tard, haver-ho de modificar.