Desde L'Associació Protectora d'animals volem fer arribar el nostre agraïment a tots els que us vàreu atracar a la nostra paradeta de llibres de segona mà, al Mercadet de Sant Jordi a Capdepera. 


Aquesta era la primera vegada que hi participavem, i tot i que va ser una decisió molt de darrera hora la veritat es que l'experiència va ser altament positiva,  tant que ens proposam tornar l'any que ve. Esperam que sigui possible i ens recolzeu novament.

Malgrat la pluja del divendres, vàrem gaudir molt de ser part activa d'aquest esdeveniment al poble. La recaptació aconseguida, 119 euros, es destinarà íntegrament al manteniment i cura dels animalets que tenim acollits al nostre refugi.


Aquestes són algunes imatges del mercadet i també d'alguns dels peludets que hem rescatat a un pel de perdre la vida. Tot i que no sempre hi facem publicitat dels casos, la veritat es que cada setmana trobam animals a punt de morir, majoritàriament moixos, ja sigui tirats per damunt les barreres del refugi o per qualque racó del municipi. 
Entre d'ells trobareu els canets que varem trobar al bosc tirats dins un sac, mirau quines monades.
Per sort també cada setmana sentim molta alegria, quan ens arriben les imatges dels nostres rescatats vivint feliços amb les famílies que els han adoptat.Gràcies pel vostre suport i la vostra ajuda.