MÉS per Capdepera adverteix que l'ajuntament sempre poda quan està a punt de florir










Com ja ve sent habitual en els darrers anys l'Ajuntament de Capdepera s'ha posat a podar alguns jardins i plantes dels espais públics en plena primavera, tot just quan comencen a florir.

Un exemple el trobam a la plaça de l'Escola de Música, on cada any per aquestes dates es poden tots els baladres, impedint així que floreixin i puguin oferir la seva característica imatge colorida. El mateix ocorr a un bon nombre d'espais públics, on pareix que no s'aplica cap criteri que permeti respectar la planta quan floreix. Simplement pareix que hi ha unes dates fixades per a la poda amb independència del tipus de planta.

Pel que fa a l'arbrat a Més per Capdepera tenim dubtes respecte d'algunes actuacions, com ara la poda dels tamarells del Passeig de les Atzavares, motiu pel qual es demanaran informes objectius.

A Capdepera podríem tenir uns espais urbans plens de vegetació i color, però uns cops degut a que els arbres fan nosa i d'altres degut a la poda sense criteri ens hem de conformar amb uns espais urbans on guanya la presència de ciment i asfalt.

Demanam per tant a l'ajuntament, una vegada més, una major sensibilitat envers la vegetació urbana.