Estimats socis:

Havent passat ja un temps prudencial des de la celebració de les eleccions i davant el gran nombre de reaccions suscitades pel seu resultat, voldríem, en primer lloc, agrair profundament i de tot cor la confiança que van dipositar en nosaltres les 71 persones que ens van votar i que confiaven en el nostre projecte.

Hem de dir que va ser molt difícil el formar aquest grup de gent, disposada a sacrificar-se pel CE ESCOLAR i posteriorment elaborar un programa capaç d’il·lusionar a tots els que estimam l'Escolar. Valoram enormement la vostra capacitat d’escoltar, debatre el nostre projecte, preguntar des de les vostres inquietuds i incerteses del futur del club, i per anar finalment a dipositar el vostre vot. De veritat ens sentim molt orgullosos d’haver pogut aconseguir tal quantitat de vots en tan poc temps.

Per tal motiu, el suport que heu posat en el projecte que us presentàrem, justifica plenament que encara que no sigui des de dins del club, facem de canal de les vostres inquietuds per arribar a saber el que realment passa dins l’Escolar. Tot això ens dóna força per seguir lluitant i la nostra finalitat és que, com a socis que sou, tingueu al vostre abast tota la informació necessària relativa al funcionament i gestió de l’Escolar, tal i com indiquen els estatuts del Club i la legislació vigent.

Som conscients del sentiment generalitzat que alguna cosa greu ha passat i el nostre deure és lluitar per tornar a la normalitat aquest Club, i l’autèntica manera de fer-ho és donar-li la credibilitat i la transparència que fins ara no han existit.

Dit això, davant el gran allau de peticions de socis que ens heu fet arribar en el sentit que lluitem perquè això no quedi així, ens hem posat a treballar seriosament, dins de la legalitat, per aconseguir aquest objectiu i per tant us hem de comunicar que ja s’han fet les primeres passes i que no descansarem fins arribar a la fi.

Com que des que es va iniciar la convocatòria d’eleccions i des que es va saber que la nostra candidatura es presentava, no van parar d’atribuir afirmacions totalment falses per tal de desprestigiar el nostre projecte, fins i tot enviant comunicats totalment falsos als mitjans de comunicació per intentar captar vots, el nostre lema i consens de tots els que formàvem part de la candidatura ha estat no entrar en polèmiques i no realitzar rèpliques, sinó actuar contundentment tal com indiquen els estatuts del club i la legislació vigent, i com hem dit anteriorment ja s’han donat les primeres passes.

Així mateix, en breu penjarem a la nostra web PER UN NOU ESCOLAR (http://www.balearwebs.com/webs/nouescolar/) tots els documents que han estat presentats per la nostra candidatura als diferents estaments, d’acord amb la legislació vigent, perquè pugueu comprovar les passes que es fan.

En un altre ordre de coses i a petició de molts dels socis que es van quedar perplexos pel comunicat de part dels jugadors de l’equip de Preferent, publicat en diferents mitjans, només volem fer el següent comentari:

- Es va convidar l’entrenador de l’equip de Primer Regional Preferent, a fi de que assistís a la reunió que es va celebrar amb els entrenadors del Club. Ell mateix va declinar tal invitació dient textualment: "No m’interessa i per tant no hi vindré". Posteriorment, l’esmentat entrenador, davant diversos testimonis, va fer entrega dels sobre amb les paperetes a fi de que realitzassin el vot per l’altra candidatura . Al nostre entendre, això és situar-se clarament i no com diuen en el seu comunicat.

En un altre ordre de coses, algun jugador dels signants sí que va assistir a l’esmentada reunió i, per tant, és coneixedor del programa, i fins i tot al final de la reunió parlà tranquil·lament amb algun component de la nostra candidatura, cosa que desvirtua en la seva totalitat el contingut del comunicat dels jugadors.

Dit tot això, us emplaçam perquè seguiu reclamant vostres drets com a socis sense por a cap tipus de represàlia.

Rebeu una cordial salutació, mentre vos reiteram novament l’agraïment pel vostre suport. Sapigueu que seguirem en el nostre afany de que tot sigui transparent i que s’actuï dins de la legalitat i amb iguals drets per a tots els socis.


Signat: Candidatura - Per Un Nou CE Escolar - de Fernando Peñalver Vico