Des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera volem informar-vos del funcionament del Projecte “Ajudam amb els deures a Secundària”, que s’està duent a terme al municipi de Capdepera. Aquest projecte està implementat per Creu Roja i gestionat pels Serveis Socials.







  Avui per avui, participen a les classes de reforç escolar 14 alumnes, als quals volem donar l’enhorabona per l’esforç que estan realitzant i la millora evident en els resultats acadèmics que estan obtenint. Ànims i a seguir esforçant-se, que el darrer trimestre ja és aquí!

   També volem agrair als voluntaris de Creu Roja i a la seva Coordinadora per les hores, esforç i temps dedicat, sense cap mena de remuneració més la que el fet d’estar amb els joves els pugui aportar. Gràcies!

  Seguim informant que les classes són :

   Dimarts, de 17 a 18:30h   Edifici Cap Vermell
   Dissabtes, de 11 a 12:30h Espai Obert

   Volem recordar que encara tenim alguna plaça lliure per a joves que cursin primer i segon de Secundària. I recordar també que estarem molt agraïts (sobretot) als joves de la incorporació de nous voluntaris, encara que sigui només de manera puntual.

   Per a més informació us podeu posar en contacte amb els Serveis Socials a  Cala Rajada, Edifici Cap Vermell, 1r pis. Tel. 971 819 467.