Molta afluència a la xerrada per treballar a Suïssa






   Anar a treballar a Suïssa és una possibilitat per aconseguir feina, i ahir es van donar algunes pautes a seguir per aquells que estiguin interessats.
Angela Pollmann va ser l’encarregada de la conferència, organitzada per l’Ajuntament de Capdepera dins el pla d’orientació laboral per l’ocupació i l’assistència per l’autoocupació (OLOA).



   Més d’una vintena de persones varen assistir a l’acte, al centre Cap vermell, on es va explicar la documentació necessària per treballar a Suïssa, ja que és diferent a la que demanen aquí, també quines són les ofertes de feina que es poden trobar i quina és la demanda que fa el país, com mecànics o cuiners. 



   L’Ajuntament de Capdepera va aconseguir una subvenció de 7.191 euros del Govern de les Illes Balears i del Govern central per dur a terme accions d’orientació laboral, entre les quals hi ha el servei d’una orientadora al municipi i conferències com la d’ahir. 
  
   Durant l’any es faran més xerrades per donar a conèixer noves oportunitats d’ocupació, per reconvertir treballadors, explicar nous negocis i fomentar l’autoocupació.