Comencen els programes de l’Agenda Local 21 a Capdepera Ràdio










El departament de Medi Ambient començarà la propera setmana un seguit de programes d’Agenda Local 21 a Capdepera Ràdio.
L’objectiu es debatre en directe les accions que els ciutadans varen proposar a les darreres reunions de l’Agenda Local 21.
Usar Capdepera Ràdio com a mitjà per fer arribar l’Agenda Local 21 a la ciutadania va ser una proposta d’aquestes reunions, i per aquest motiu, s’ha decidit posar el programa en marxa.
Seran un total de vuit programes que es faran tots els dimecres a les 11h a Capdepera Ràdio. El primer serà dimecres dia 21 de març i es tractaran les accions relacionades amb Turisme.
Des del departament de Medi Ambient i des de Capdepera Ràdio cercam voluntaris que tenguin ganes de participar. Tots els que estiguin interessats es poden posar en contacte amb nosaltres al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Per participar en el primer programa, Turisme, es poden inscriure fins el dilluns dia 19 de març. Els que vulguin participar en els altres programes ho poden anar fent durant tota la setmana que ve.