La important web de viatges TripAdvisor
la situa en cinquè lloc, en les preferències dels seus usuaris











Distints informadors amics de Cap Vermell ens han fet arribar una bona, i bella, notícia de Capdepera. El nostre poble se situa, en aquest 2011, en el cinquè lloc entre les destinacions emergents de l'estat espanyol, per als usuaris de TripAdvisor. Aquesta és una web de viatges que atreu més de 65 milions de visitants cada mes per mitjà de 18 marques que tenen presència en 30 nacions.

La notícia ha estat recollida per distints mitjans de comunicació, amb termes pareguts a aquests que us oferim:

La localitat madrilenya d'Aranjuez s'ha posicionat com a destinació emergent d'Espanya durant aquest any, segons el trànsit de cerques realitzades pels usuaris de TripAdvisor entre l'1 de gener i el 31 d'octubre.

 

Aranjuez es posiciona així com la ciutat emergent més demandada pel recorregut històric en el Tren de la Maduixa, on es pot degustar aquest típic producte. Després de la ciutat de Còrdova se situa Osca, seguida d'El Cotillo, una petita ciutat pesquera de Fuerteventura construïda al voltant del seu port marítim i amb quilòmetres de platges.

 

A més de comptar amb destinacions molt populars i visitades cada any per milers de viatgers, Espanya compta, segons la web de viatges, amb altres de denominades emergents pel creixent interès que desperten entre els turistes.

 

El poble de Capdepera, a Mallorca, està entre les preferències dels usuaris de TripAdvisor en cinquè lloc. En sisena posició hi ha el municipi tenerifenc de San Miguel de Abona, Oviedo (Astúries), la petita localitat de la costa sud de Tenerife, Callao Salvaje, Elx i, finalment, la platja de Santiago, a la costa sud de la Gomera.

 

El que dèiem: una bona, i bella, notícia.