Dilluns 3 x 1
Panades, show cooking i ball de bot omplen la jornada



Com deim en titulars, el dilluns va ser un autèntic 3x1, en qüestió de festes. Tres actes que, això no obstant, resultaren una delícia que, diguem-ho, ens ajudaren a superar la basca d'una jornada d'altes temperatures.

Tot començà amb l'habitual taller de panades, de les dones de la Parròquia. Un bon grapat de nins i nines hi va prendre part i, vist com s'ho prengueren, podem començar a confiar en un relleu generacional pel que fa a la nostra gastronomia. Aquests cadells de la cuina no seran com molts de nosaltres, que menjam panades perquè ens en fan les nostres mares, o perquè en compram al forn. No. Aquesta jovenalla, quan arribi l'hora, no necessitaran ningú, en arribar Pasqua.
 






















I cap a les 8 de l'horabaixa, un altre habitual de les festes del moll: el xef Curro, del restaurant "Es racó d'es Moll", oferint una de les seves exhibicions (aquesta ja adreçada als adults), però edemostrant, al mateix temps, que la cuina és quelcom a l'abast de tohom... que hi vulgui perdre una mica de temps. El que no pot ser és voler menjar molt bé sense fer res, a no ser que et conformis amb un pa amb oli. Ens comprometem, perquè l'organització així ens ho ha assegurat, que aviat podrem afegir a aquesta entrada tant els ingredients com el procés de confecció del plat elaborat per tan magnífic cuiner.





I cap a la nit, amb la calor afluixant una miqueta, la també tradicional vetllada de ball de bot. Enguany era el torn de l'agrupació "Castell de Capdepera", i com també és habitual, els seus integrants van estar a una gran alçada. Diguem que hi assistí una gentada, cosa que, com hem dit en el cas de les panades, ens reconforta, en el sentit que el nostre folklore continua gaudint de bona salut. Un públic heterogeni, amb bona presència de turistes, també, que va gaudir de l'exhibició dels nostres balladors.



Quan balla el Patró Major...



Un sonador de guiterra, ha de tenir bon sentit...











La vetllada va concloure amb una estona de ball obert, amenitzat per Pep Vives i companyia.