Sopar en el moll, bressolats pel swing de la 
                                 Capdepera Big Jazz Band, 
                                          un privilegi per a persones afortunades




El menú, excel·lent: sardines torrades, gamba fregida, trempó, coca de quarto i llet freda. L'estar, d'àngels. La companyia, millor encara. Es pot demanar res més?

Això és el sopar del Carme, una trobada apacible, a la vorera de mar, una vetllada per no frissar, per deixar-se dur...



Aquesta és una jornada que, com poques, exemplifica la filosofia de les nostres festes, la mateixa amb que es recrearen a finals dels anys 70: participació, solidaritat, gent que fa feina perquè això és, precisament, fer festa. L'esperit que hauria de presidir totes les festes populars, amb molta gent posant-hi les mans i fent-se-les seves. Les fotografies parlen amb eloqüència, i gairebé es poden ensumar: la flaire del peix que torra s'escapa de les imatges.











I per arrodonir-ho, la  millor música possible. La Capdepera Big Jazz Band, aquest espectacular invent de Miquel Gayà, que s'ha decidit a fer-nos feliços. Insistim, com hem dit en ocasions anteriors, que encara no acabam de ser conscients del privilegi musical del qual en som beneficiaris, però, teniu-ho per ben segur: això no ho trobareu enlloc més de Mallorca, i a molts poquets llocs de fora Mallorca.




























Aquests també es mereixen el recoenixement de tots: fan possible que, una gran formació, amb més de vint músics, com la nostra Big Band, soni de meravella en un espai tan obert com és el moll. Aquesta gent ho fa possible. Gràcies.



En fi: una d'aquelles vetllades que no es poden pagar ni amb tots els doblers del món. I ja veis, a nosaltres ens surt per no res. Quins miracles!



Podeu veure més fotografies d'aquest dia a l'àlbum de Xisco Campins:  Festes del Carme 2011__SOPAR & Big Band

https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=105760484757274626703&target=ALBUM&id=5629949901934874801&authkey=Gv1sRgCI7y3LizqdnZMQ&feat=email