Cine i música en les vetllades de dimarts i dimecres, respectivament
"40 Principales, el musical" omplí el moll fins a vessar



El programa del Carme 2011 segueix el seu curs sense entrebancs i, com sempre, amb una massiva resposta del públic.

El dimarts dia 12 va ser el dia del cine a la fresca, amb gran assistència de gent. L'encarregat d'omplir la pantalla va ser un visitant habitual i poguérem assistir al darrer lliurament d'un personatge realment entranyable. Es va projectar "Shrek. Feliços per sempre". I tots feliços, espectadors inclosos.



El dimecres dia 13 fou el torn dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut de Capdepera. "40 Principales, el musical" era la proposta, a força de cançons d'èxit que han passat pel popular programa radiofònic. La finalitat era la de recaptar fons per al viatge d'estudis i els al·lots i al·lotes de l'Institut hi posaren entusiasme, desimboltura i bones maneres. Si hi haguéssim de posar un emperò, aquest es referiria als moviments excessius de l'atrezzo, cosa que provocà talls constants en un espectacle que, en aquest sentit, hauria pogut ser una mica m és dinàmic. Però bé, això ja és filar prim, perquè, en conjunt, es va tractar d'una molt bona posada en escena, amb uns actors i unes actrius molt convicents.







L'esplanada del moll va estar estibada de gent. Ple fins a la bandera, d'un públic que va respondre amb entusiasme a cadascuna de les intervencions i, per tant, hi aportà el calor humà imprescindible perquè les coses surtin bé.

















Enhorabona als alumnes de 4t d'ESO i als organitzadors de les Festes del Carme. L'austeritat pressupostària se supera amb entusiasme, com en aquest cas. I tothom ben content.