L'enterrament de la sardina, 
  un any més, 
  tanca el cicle del Carnestoltes


















Els membres de l'Associació Sol Naixent, feels als seus principis i costums, protagonitzaren, el passat dimecres dia 9, el ja reconegut enterrament de la sardina, una desfilada certament tragicòmica. En ella s'hi conjuguen la bulla de les darreres hores del Carnaval amb la pena manifesta pel tancament d'un cicle de festa i l'obertura d'un altre de recolliment. Almanco en el seu sentit primigeni, perquè avui tot això seria més que discutible.

En qualsevol cas, la sardinota va fer el seu recorregut des del moll fins al local de l'associació, precedida pels sons certament oportuns de la Banda de Cornetes i Tambors, i gosam dir que amb una mica menys de participació que en anys precedents.





A casua del vent de llevant que encara bufava, la gran torrada de sardina a càrrec dels membres de la Confraria de Pescadors no es va poder fer en el carrer i va ser traslladada al pati posterior del local de la Tercera Edat i, després sí, la sardina va ser definitivament enterrada dins la panxa d'uns comensals agraïts.

Serà fins l'any que ve, si no hi ha res de nou.