Xisca Melis nomenada Cap de Tractament
de la Secretaria General d'Institucions Penitenciàries








Sempre ens alegren les bones notícies en relació als nostres amics i les nostres amigues. I, en aquest cas, per més d'un motiu.

Na Xisca Melis és una bona amiga de "Cap Vermell", lectora des de la distància. El mes de novembre de 2009 -com passa el temps!- l'entrevistàrem, alguns ho recordareu, en el programa "El cafè dels dissabtes". A més de la bona amistat que ens hi uneix, volguérem parlar amb ella del seu difícil treball: aleshores, com a tècnica superior d'Institucions Penitenciàries, exercia el càrrec de subdirectora de la presó de dones MADRID-1 (Alcalá-Meco), i aquella va ser una conversa de les que no s'obliden fàcilment.

Ara na Xisca torna comparèixer a la nostra pàgina i, molt orgullosos, donam compte del seu nomenament com a Cap de Tractament de la Secretaria General d'Institucions Penitenciàries, un càrrec d'alta responsabilitat que, això no obstant, no dubtam que desenvoluparà amb l'encert i saber fer que ha caracteritzat fins ara la seva carrera.

Enhorabona, Xisca, i enhorabona a Catalina i Toni, uns pares que suposam legítimament satisfets d'aquest nomenament. Com nosaltres mateixos.