Les escoles i l'IES de Capdepera acaben les classes amb un ambient festiu i moltes activitats lúdiques.










   Les escoles de Primària del nostre municipi, s'Auba i S'Alzinar, així com l'IES de Capdepera, acabaren les classes lectives amb tot un seguit d’activitats engrescadores.

   Així els alumnes de l'IES participaren , el darrer dia, d’una jornada lúdica a Aquacity on coincidiren amb alumnes d’altres instituts de Mallorca. Després de les darreres setmanes d’intens estudis, entrega de treballs o exàmens, els alumnes d’ESO i Batxiller gaudiren d’aquesta jornada en l’esmentat centre d’oci. No importa dir que s’ho passaren d’allò més bé. Ara només queda esperar les “notes”.

   D’altra banda els alumnes de s’Auba hi anaren, com resulta ja tradicional, a Cala Agulla. Dies abans l’alumnat de 6è realitzaren el viatge d’estudis a Menorca.

  

Pel que fa a s’Alzinar dijous dia 17, els cursos que no feien altres activitats (viatge d’estudis de 6è, acampada de 3r) anaren a la platja. El darrer dia organitzaren un festival amb actuacions de tots els cursos en el parc de s’Alzinar. Prèviament berenaren tots junt en el parc amb coques i begudes aportades pels propis alumnes. La directora, Antònia Massanet tancà l’acte amb unes paraules i l’acomiadament fins setembre