Alumnes de 12 centres educatius de Mallorca han participat en el concurs «Treballam perquè la Serra sigui patrimoni mundial», que ha impulsat el Consell de Mallorca

El treball dels alumnes de 4t de s'Alzinar,  guanya el primer premi de la seva categoria


   La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, juntament amb la consellera de Territori, Maria Lluïsa Dubon, va lliurar els premis als millors treballs presentats al concurs «Treballam perquè la Serra sigui patrimoni mundial», acte que va tienir lloc a Raixa, en presència dels responsables i alumnes dels centres educatius participants. 



   Els participants van presentar diferents treballs, en distints formats, com maquetes, dossiers o murals, sobre el patrimoni de la Serra. Precisament aquests treballs es podem veure a la finca de Raixa.



   Entre els equips guanyadors s’hi troba un grup format per alumnes de 4t curs de Primària del Col·legi s’Alzinar de Capdepera.   El grup format pels alumnes  Julià Osses Alzina, Toni Garriga Viejo i José Maria Malagón Naranjo obtingué el primer premi d'Educació Primària de segon cicle, amb un treball anomenat “La Serra de Tramuntana- Paradís Natural”
   A la possessió de Raixa, tres alumnes de quart de la nostra escola - en Julià   en Toni  i en José Maria  -, acompanyats pel seu mestre Miquel Ferragut,  van rebre de mà de la Presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, el PRIMER PREMI DEL CONCURS de la SERRA DE TRAMUNTANA; un diploma, dos llibres de la Serra, unes gorres, camisetes i una estada per tots els alumnes de la classe d'un cap de setmana a un refugi de Tramuntana.
   Enhorabona a tots

   Aquest concurs és una acció més que impulsa el Consell de Mallorca per a sensibilitzar la ciutadania, els més joves, envers la protecció d’aquest espai de Mallorca. Precisament, la sensibilització de la ciutadania s’ha confirmat amb la campanya «Mou un dit per la Serra», on més de 10.000 persones ja han donat suport a la candidatura.