L’alumnat de tercer de Primària, amb els nostres professors, anàrem a les cases de Betlem (Colènia de Sant Pere). a passar dos dies.



Els nins i nines de s’Alzinar anàrem a les cases de Betlem, a la Colònia de Sant Pere, a passar els dies 16 i 17 de juny. Sortirem passades les nou de l’escola i en arribar a les cases, acompanyats pels nostres pares i mares,  descarregàrem tot el que dúiem per fer aquesta acampada. I dúiem moltes coses!
Després de tenir-lo tot preparat marxàrem d’excursió a l’Ermita de Betlem. Poc a poc pujarem fins a la font. En la font tots beguérem aiguada, descansàrem i ens refrescàrem. L’aigua estava ben freda! A l’ermita dinarem tots junts.
La baixada va ser més ràpida, primer perquè cansa menys baixar que pujar i perquè començava a ploure. Per sort no arribà ploure i després de jugar una estona en el pati marxàrem a nedar.




La platgeta se deia Els maressos, era petiteta i tota era de pedres. Els mestres ens havien dit que duguessin sabates de goma. Després de nedar feia fred i semblava que plouria, així que menjàrem l’entrepà de crema de cacau i partírem a corre cuita cap a les cases. A les cases jugàrem a jocs, ballàrem i després ens dutxàrem i prepararem els llits amb les estoretes i els sacs de dormir. Els primers que acabàrem ajudarem a fer el sopar: hamburgueses, salsitxes, patates i fruita- Després de fer unes danses i jocs anàrem a dormir. L’endemà  ens despertàrem ben prest i, mentre els altres dormien, varem estar una estona calentets en els sacs xerrant. A les vuit  i mitja anàrem als banys i preparàrem un dejuni amb sucs, galetes, lasseu i magdalenes. Preparàrem el berenar i partírem cap a Ca los camps. Feia molt de sol, però feia un poc d’oratge , i un tres i no res arribàrem a la cala i poguérem nedar i prendre el sol.



Després de berenar tornàrem a les cases de Betlem. Ja hi havia alguns pares i mares que ens esperaven. Menjarem un gelat , recollirem les nostres coses i tornàrem a l’escola.
Ens ho varem passar molt bé, esper que el proper curs puguem tornar a fer una acampada.