Cala Gat, plató cinematogràfic


Els habituals de Cala Gat de primera hora del matí, el dimarts 18 s'han trobat que la "seva" platja havia estat presa per un petit exèrcit cinematogràfic. A les 8 del matí, un equip que hem identificat com a alemany, si més no des del punt de vista idiomàtic, ja estava rodant algunes escenes sobre el petit penyasegat de devora la platja.


Image

A l'altre costat de la platja, devora les cases de vorera de mar i a la costa que puja cap a la urbanització, s'hi trobava l'equip de suport, força aparatós. Hi hem idenficat Mallorcalighting, una empresa alemanya que des de 2004 també opera a Mallorca i que es dedica a l'assessorament i lloguer d'equips de cine, empresa que no s'ha de confondre amb la productora del que sigui que s'estava rodant: llargmetratge, anunci, sèrie de televisió...  

Image

Suposam que, amb tal desplegament, qui en sigui el responsable deveia comptar amb totes les autoritzacions pertienents, però l'encarregat del quiosquet de la platja ens ha dit que ningú li havia comunicat res i estava preocupat perquè es temia que els proveïdors del seu establiment tendrien problemes a l'hora de fer-li arribar els productes, tota vegada que l'escassa zona d'aparcament estava absolutament ocupada pels camions de l'empresa esmentada.

Image

Image

La platja mateixa, com es pot veure a les imatges, havia estat ocupada per distints elements per al rodatge. Algunes escenes, consistents en un rescat d'un infant per part d'un socorrista, o això és el que ens ha semblat, es desevolupaven, naturalment, dins l'aigua.

Image

Image

Image

Bé, no és la primera vegada, i segurament no serà la darrera, que ca nostra esdevé escenari de pel·lícula. Difícilment en trobarien de millors.