La tecnologia sense fils ja està operativa a Capdepera









   La plaça de l’Orient ja té wi-fi gratuït. Aquest matí s’ha presentat el nou servei d’Internet sense fils al municipi de Capdepera, que abastirà de cobertura els nuclis urbans de Capdepera, Cala Rajada i Cala Mesquida.
   Dins el servei hi ha algunes zones de lliure accés, on per connectar-se serà necessari una contrasenya i un nom d’usuari que es podrà aconseguir a les Oficines d’Informació Turística, tant de Capdepera com de Cala Rajada, però s’ha de tenir en compte que només s’ofereix navegació i visualització de correu, no descàrrega d’arxius.

De moment els paswords són: nom d'usuari (ajuntament) i contrassenya (capdepera)

En aquests moments hi ha assegurades la plaça de l’Orient, on ja és operativa; la plaça dels Pins i la sala Multiusos, encara en obres.
   Des de l’Ajuntament volen informar que estan treballant perquè el servei s’ampliï als nuclis de Canyamel i Sa Font de sa Cala, i també volen apostar per un ús turístic del servei aconseguint que arribi a les platges.  

Image

   Els ciutadans que vulguin contractar el nou wi-fi es poden posar en contacte amb l’empresa WIFIBALEARES, encarregada de donar el servei, que ofereix mòduls de 6 i 12 megues.  WIFIBALEARES també ofereix telèfon fix amb la possibilitat de tenir el número de qualsevol país del món, el que significa que les cridades als telèfons d’aquell país tenen el preu com si hom fos al país.
   Cal recordar que l’Ajuntament de Capdepera va signar un conveni amb l’empresa WIFIBALEARES, pel qual l’empresa pot donar el servei de wi-fi als ciutadans de la localitat a canvi d’unes zones de lliure accés.

+informació
Atenció al client 902 001 971
email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.wifibalears.com/


Image