SANT ROC S'ACOMIADA
A RITME DE JAZZ







              
 

El dia del patró s'encetà la jornada festiva amb la missa solemne, celebrada a l'església parroquial, amb una gran assistència de feels.

Tot seguit, en el moll, va tenir lloc la que ja s'ha constituït en imprescindible pa amb oli solidari, organitzada per l'ONG Voluntaris de Mallorca. Els projectes d'aquesta organització a Guatemala n'eren la finalitat i ja podem dir que es varen batre rècords de participació, al voltant de 400 comensals que volgueren fer la seva aportació a tan noble causa. Així mateix, es pogueren adquirir números per al sorteig de dues estormies, romanent de l'Estormiart, que seran sortejades el proper dia 22 d'agost. Igualment, es posaren a la venda productes de comerç solidari.



Image

Image

Image



La música la posaren el Joan Miquel Sancho Trio i el Miranda Jazz Quartet. I no era aquesta una vetllada qualsevol: estam parlant de la vintena edició del festival de jazz de Sant Roc, o el que és el mateix, de l'obstinació de Manuel Muntaner, que any rere any es posa al capdavant d'aquest esdeveniment, ara ja amb la solera d'una trajectòria envejable. No ens entretenim en els detalls artístics d'aquesta concert, perquè el matgeix Manuel Muntaner ens n'ofereix una crònica exclusiva en un altre racó d'aquesta pàgina, però podem dir que el nivell dels dos grups va fer honor als 20 anys de jazz en el moll.

Image

Image

Image

Image

Image

I com acaben, les festes? Idò les rfestes sempre acaben amb una bona revetla, amb els esperats focs artificials. Quan en contemplam les imatges ens fa una mica la sensació que és el mateix que ja hem vist cada any, però els focs s'han de veure en directe, s'han de sentir els trons i s'han de contemplar les espurnes escampant-se pel cel, puntets de llum que es dissolen i creen atmosferes irrepetibles.

Molts d'anys a tots. Serà fins a Sant Roc 2010.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image