Capdepera ampliarà l'escoleta Eriçons amb 36 places. L'Ajuntament comptarà amb un ajut de 346.392 euros per l'ampliació de dues aules a l'escoleta.
El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, ha signat avui el conveni de col·laboració amb el batle de Capdepera, Rafel Fernández, per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància d'aquest municipi. Els ha acompanyat la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández.Amb aquest acte, l'ajuntament ha signat l'addenda al conveni de la xarxa pública d'escoletes de les Illes Balears i opta als ajuts per a la creació i consolidació de places públiques de 0-3 anys del Govern i els fons europeus Next Generation. Cal recordar que aquestes places públiques són creades pels ajuntaments amb el suport del Govern a través de la convocatòria de creació i consolidació de places 0-3 que preveu destinar fins a 9.000 € per plaça de nova creació. A més també es destinen ajuts en espècie per ajudar els ajuntaments amb la tramitació dels projectes de creació de noves places a través de l'empresa Tragsatec.A Capdepera s'ha previst destinar un total de 346.392 euros per a l'ampliació de dues aules a l'escoleta Eriçons amb 36 places de 0-3 anys. D'aquest total, 324.000 euros són d'ajuts de creació i consolidació i 22.392 euros d'ajuts en espècie.

Aquestes convocatòries formen part del pla de la Conselleria d'Educació i Formació Professional per a la millora i ampliació de l'atenció educativa dels alumnes de primer cicle d'educació infantil i s'afegeixen a les de reconversió de guarderies en escoletes i a les de sosteniment i escolarització.