En aquesta crisi sanitària, els menors són un dels col·lectius més vulnerables i als que més els pot afectar el confinament a casa durant l'Estat d'Alarma, decretat pel Govern a causa de la pandèmia del Coronavirus. Tots esteim d’acord en que és important tenir la ment activa i també sortir de la monotonia del confinament.

Ahir dissabte, 28 de març, a les 18,00h de l’horabaixa semblava un dia normal de confinament pel coronavirus. Però no, un grup d'afectius del cos de Protecció Civil de Capdepera, va voler posar el seu granet d’arena per ajudar les famílies a distreure els més petits de la casa, per això, no van dubtar de transitar pels carrers de Capdepera i Cala Rajada fent sonar les seves sirenes perquè els veïns sortissin a les seves finestres, balconades o als portals mentre, ben fort, per la megafonia dels vehicle oficials sonava un seguit de cançons infantils.




Una iniciativa per part del cos de Protecció Civil que va ser aplaudida per tots els veïns i que ha tingut un gran suport que segur també serà reproduïda a les xarxes socials. 



Protecció Civil a més du a terme una lloable tasca de desinfecció de carrer i places del municipi.

Gràcies per tot!