A un torrador del carrer de l'Agulla. El fum i les flames es veien des de Cala Agulla



Al voltant de les 16h un intens i espectacular incendi ha tingut lloc a un torrador de carn del carrer de l'Agulla. El fum era visible des de Cala Agulla. Segons sembla una espira del torrador afavorit pel vent que ha fet tot lo dia, ha pres l'envelat i la vegetació del voltant ocasionant un fumeral de grans dimensions. El vent ha afavorit la ràpida extensió del foc que ha provocat grans flamerades.



La ràpida intervenció de la policia i protecció civil en acordonar la zona ha fet que no s'haguin ocasionats danys personals. Al llocs s'hi han desplaçat tres unitats dels bombers que han apagat el foc ràpidament. Malgrat tot, el foc havia cremat tot el local, les terrasses i les construccions del solar.





Al llocs s'hi han congregat molts turistes i vianants que observaven l'evolució de l'incendi i enregistraven imatges, sense pensar que podien interferir en la feina dels professionals. S'ha tallat el trànsit en un tram del carrer l'Agulla mentre han durat les tasques d'extinció.



Agraïm les imatges que ens han enviat diversos lectors i col·laboradors, així com les de protecció civil.



Afortunadament no han hagut danys personals, ni de clients ni del personal del local, que han abandonat el lloc del sinistre ràpidament. En canvi els danys materials han estat importants, ja que el local ha quedat totalment cremat. Durant l'incendi s'ha passat pena per si el foc s'estenia a edificis veïnats, un hotel i els negocis propers.