Respecte al centre de salut de Cala Rajada


Juli Fuster: "Són nervis de l'estiu. La regidora no agafa el telèfon..., no és cert que l'Ajuntament hagi oferit un solar".

 

Segons declaracions a l'ARABALEARS, el director general de l'IBsalut, Juli Fuster, la situació que dibuixa l'Ajuntament no és real i creu que la reacció del batle és fruit "dels nervis de l'estiu".

Nega que l'Ajuntament hagi oferit un solar (vora el centre cultural Capvermell) per fer-hi un nou PAC per al municipi i assegura que el retard en les obres es deu al fet que fins al 9 d'abril l'Insitut Social de la Marina no va fer efectiva la cessió de la zona que s'està reformant. "En quatre mesos s'ha adjudicat l'obra i ha començat la reforma", recorda Fuster, tot i que reconeix que l'adjudicatària ha tingut problemes econòmics que finalment ha resolt. "Més que discrepàncies sobre la reforma el que hi ha són nervis, perquè hem intentat parlar amb la regidora i no ens ha agafat el telèfon", explica Fuster.

El director de l'IBsalut insisteix que "estam oberts a estudiar la situació", per si s'ha de reestructurar l'equipament sanitari, atès que l'Ajuntament és partidari de situar el centre de salut i el PAC a Cala Rajada i deixar el poble amb una unitat bàsica. Fuster recorda que el gruix de població més envellida i més necessitada d'atenció sanitària és al poble.