L’Associació “Som aquí gabellins” en col·laboració de l’Associació de les Festes del Carme de Cala Rajada, van organitzar una gran paella al poliesportiu de Capdepera. La festa solidària comptà amb una gran afluència de comensals que ompliren les taules preparades per l’esdeveniment.

Malgrat el temps no ajudà gaire, els paellers i tot l’equip de col·laboradors prepararen la paella sota la pluja, a l’aixopluc de dos tendals. Afortunadament així com avançava el dia el temps decidí donar una respir i a l’hora de dinar (amb una mica de retràs de l’horari previst) el sol va fer acte de presència.

L’el·laboració d’una paella d’aquestes dimensions va atreure molts de curiosos, realment és tot un espectacle!



Una vegada més cal dir que resultà una paella excel·lent i tothom menjà el que volgué. Realment aquest grup té la mà trencada per trobar el punt just de sabor i cocció  de l’arròs.





Després de dinar, postre inclòs (gelat i coca de Can Vila), l’associació agraí la tasca dels col·laboradors i dels socis i altres associacions que han ajudat econòmicament, com ara Herbes de Can Planetes o les Festes del Carme. També se presentà la participació en el projecte “Cavalls de Vida” al  ranxo de Cala Mesquida.

 

El grup Sustrandos va posar el punt musical. Juntament amb na Marisa Rojas van interpretar una adaptació de la cançó "Illes dins un riu" i se passà al sorteig de regals (col·laboracions d’empreses i particulars).


 

Per acabar el grup Sustrandos va interpretar un bon repertori de cançons ballables que van fer les delícies dels qui quedaren després de la sobretaula. Un grup, aquest,  que mostrà el seu bon quefer i una gran formació musical, que gaudeixen damunt l’escenari .

 

En definitiva una trobada solidària, amb el seu punt gastronòmic i musicals.

 

Enhorabona a “Som aquí gabellins” i a la seva directiva per l’empemta i l’entusiasme tan contagiós que mostren.