First Sun Mallorca Hotels ha participat, del 4 al 6 de març, a la Rheingolf, la fira de golf oberta a públic més gran d’Europa, que se celebra a Düsseldorf.

Aquesta ciutat alemanya és un dels llocs a on més es practica el golf a Europa. Més de 300.000 golfistes en actiu viuen a Düsseldorf i voltants, de manera que el nombre d'assistents a la fira ha estat molt elevat.

L’Associació Hotelera de Capdepera ha disposat d’un stand contractat directament a la fira, el qual ha compartit amb altres empreses de Mallorca, entre les quals es trobava l’Associació de Camps de Golf de Balears.

Els expositors d’aquesta fira presenten tots els productes i serveis de golf; especialment productes nous, difícils de trobar i limitats, des d’equipament, roba i instal·lacions, fins a tot tipus de destinacions de viatge a on practicar el golf. L'oferta d'informació és enorme, a més, les agències de viatges més importants presenten també les seves ofertes.

La promoció del golf té una especial rellevància per a la nostra localitat, perquè ens permet mostrar el potencial de què disposam, destacant que a Capdepera es pot jugar a golf durant la major part de l’any.