81 empreses locals han obtingut el distintiu SICTED


 

   El departament de Turisme de l’Ajuntament de Capdepera ha lliurat aquest matí els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) a les 49 empreses que s’han adherit per primera vegada o han renovat el distintiu de qualitat turística durant l’any 2015. Amb aquestes, Capdepera compta amb un total de 81 empreses que ja disposen del distintiu SICTED.

   A l’acte de lliurament hi ha assistit la regidora de Turisme, Mónica Viejo, i el tècnic de qualitat turística de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, Xisco Bauçà.

  El SICTED és un projecte de millora de la qualitat turística promogut per la Secretaria General de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que treballen amb empreses i serveis turístics amb la finalitat de millorar l’experiència i satisfacció del turista que visita una destinació.

  Per a un municipi, formar part del sistema és beneficiós perquè ofereix al visitant un nivell de qualitat a tots els serveis turístics, el que els hi aporta satisfacció, i per tant, ajuda a la fidelització. Com a empresa, el SICTED promociona el negoci i dóna assistència tècnica. Les empreses adherides al SICTED han de complir amb una manual de bones pràctiques en el qual s’especifiquen les pautes a seguir amb els clients, els serveis externs o les instal·lacions, entre altres.