La regidoria de Mercats va organitzar una sèrie de reunions amb participants en el Mercat Medieval, per a explicar les novetats d'enguany




Dimarts,16 de març, se van celebrar una sèrie de reunions amb artesans, expositors i  regents de paradetes de menjar per a comentar les normes que regiran el proper Mercat Medieval. Na Carme Corraliza , regidora de mercats, va presidir les reunions al Centre Cap Vermell en les que,  a més de repetir les  conegudes recomanacions del vestuari i decoració dels punts de venda, va indicar algunes novetats.

El Mercat s’obrirà  divendres a les 18 hores i  els altres dies a les 10 del matí, essent obligatori que a aquesta hora tots els llocs de venda estiguin oberts sense excusa. El castell tancarà a les 22,30 hores i la plaça de la menjúa a l’1 . Diumenge se permet el tancament a partir de les 20,30 hores recordant que s’han de desmuntar les paradetes.

Una altra novetat és que s’ha de signar una declaració  responsable com que les paradetes compleixen amb la legislació vigent, normes que s’enviarà a cada participant tant local com extern.

També se nombraren els grups d’animació contractats com ara el trio de músics Rapax d’Astorga, un grup de malabaristes i saltimbanquis, dansa del ventre, Batucap, batucada de l’Escola de Música, xeremiers del Puig de Sa Font, falconers, Solera Gabellina (2 actuacions), dansa del ballet Stylo...

També se recordà que aqeust dies se celebra una  trobada internacional de ciutats enmurallades que visitaran el Mercat Medieval.

S’informà que hi ha un correu electrònic i un lloc de facebook on se trobarà més informació:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Facebook del mercatmedievalcapdepera