S'aprovaren els pressuposts 2013 i els comptes del 2012



El punt de ratificació dels nous estatuts del Club resultà polèmic





El divendres 12 d’abril, a les instal·lacions del Club Nàutic de Cala Rajada, es va celebrar una llarga i tensa assemblea en la qual s’aprovaren  els pressuposts del 2013 i la liquidació de comptes del 2012. Però va ser el punt de la ratificació del nous estatuts del Club, el motiu de l’enfrontament de la Junta i alguns socis.

Abans de començar la reunió es repartiren unes fulles, a mode de carta i signades per un soci, dirigida al president Sr Rosell. Aquesta carta es referia al punt de l’ordre del dia de ratificació dels estatuts del Club Nàutic de Cala Rajada aprovats per la Direcció General de Ports.

L’esmentada carta acusa al president de fer uns estatuts en què augmenta el seu poder, comenta algunes de les rectificacions fetes als estatuts, els detallant punt per punt i fa molta incidència a l’apartat de causes de dissolució.

Posats en contacte amb un representant de la Junta, aquest ens comentà que les queixes sobre la modificació dels estatuts no tenen sentit, ja que a l’anterior assemblea s’aprovà (per una amplíssima majoria, 37 a favor, 2 en contra i 2 abstencions) un esborrany dels nous estatuts, del reglament d’explotació i de la policia del port esportiu. A la mateixa assemblea s'autoritzà la Junta a incorporar  les modificacions que els tècnics de la Conselleria i l’advocat de Ports proposassin per poder ser aprovats definitivament per les autoritats pertinents.

Es van proposar una sèrie de modificacions i les comunicaren a la Junta de Club, i aquesta les acceptà, tot indicant que les podien (no era preceptiu) ratificar en una posterior assemblea. La Junta ho considerà oportú i per això hi havia aquest punt en l’ordre del dia de ll’assemblea de 12 d’abril. Se'ns puntualitzà, a més, que els anteriors estatuts s’havien de modificar per llei i que gairebé tots els clubs els tenien semblants.

D’altra banda, ens informaren que a final d’any estan previstes les eleccions d'una nova Junta.